Gastvrij, persoonlijk & deskundig

Tandarts Wijchen ontvangt u gastvrij. U bent tenslotte onze klant, dus wij zijn er voor u. Onze professionele manier van werken geeft u de persoonlijke aandacht die u verdient. Wij informeren u zo duidelijk en uitvoerig mogelijk, waarna u zelf beslist. Onze relatie is daarom helder en open, met wederzijdse verantwoordelijkheden. Wij vinden dat niet de overheid of de zorgverzekeraar bepaalt welke zorg u afneemt; dat bepaalt u zelf. U bent onze opdrachtgever, wij bieden u deskundig advies, een professionele behandeling en duurzame oplossingen.

Ons team doet er alles aan om u op uw gemak te stellen, zowel jong als oud.

 

Meerstoelenconcept

De praktijk van Tandarts Wijchen is opgezet volgens het meerstoelenconcept. Voor patiënten betekent dit, dat bepaalde behandelingen door de assistenten worden voorbereid en vervolgens door de tandarts worden afgerond. Daarnaast worden sommige behandelingen door de assistenten zelfstandig uitgevoerd, waarbij de tandarts de regie over de behandeling behoudt. Hierbij staat kwaliteit en aandacht voor u bovenaan. Nieuwsgierig naar de mensen in ons team? Klik hier voor meer informatie.

Probleem of klacht?

Een probleem of klacht kunt u altijd met ons bespreken, zodat we samen aan de oplossing kunnen werken. Mochten we er samen toch niet uitkomen, dan vindt u hier de klachtenprocedure voor patiënten. Tandarts Wijchen is aangesloten bij de klachtencommissie van het KNMT.