Het team van Tandarts Wijchen bestaat uit één tandarts en vier preventie-assistentes.

De tandarts

Jeroen BouwmanJeroen Bouwman studeerde in 1999 als tandarts af aan de Radboud Universiteit in Nijmegen. Hierna heeft hij enkele jaren werkervaring opgedaan, als waarnemer in diverse praktijken, zowel in binnen- als buitenland. In 2007 heeft hij zijn eigen praktijk geopend in Wijchen aan het Europaplein.

Jeroen volgt meerdere keren per jaar diverse nascholingscursussen zowel in binnen- als buitenland. Naast reguliere tandheelkunde voert hij ook orthodontische behandelingen uit bij kinderen en volwassenen. Daarvoor heeft hij een uitgebreide opleiding gevolgd bij EAIO (European Academy Integrated Orthodontics).

In 2020 heeft hij met succes het examen van de Nederlandse Vereniging Tandheelkundige Slaapgeneeskunde en de accreditatie als Tandarts-slaapgeneeskundige NVTS behaald.

Jeroen Bouwman is lid van de Koninklijke Nederlandse Maatschappij tot bevordering van de Tandheelkunde (KNMT), de beroepsvereniging van tandartsen.

Team Tandarts Wijchen

De preventie-assistentes

Alle preventie-assistentes hebben naast de opleiding voor tandarts-assistente, ook een opleiding gevolgd om zelfstandig onder supervisie van een tandarts werkzaamheden uit te voeren. Daarnaast zijn Brigitte en Gwen opgeleid om te assisteren bij orthodontie-behandelingen. Meer informatie over de werkzaamheden van een preventie-assistente vindt U hier.

Brigitte

Brigitte

Gwen

Gwen

Fleur

Fleur

Monique

Monique

Administratieve ondersteuning

Onze back-office medewerkster verzorgt achter de schermen diverse administratieve werkzaamheden en coördinerende taken.

Anoek

Anoek